Så mysigt med Skärgårdscafét

Vilken tur att vi fått ett nytt kondis i Holmsund, Skärgårdscafét. Jag var där och fikade med en väninna idag och det kändes så bra; mycket folk som satt och fikade, många som handlade med sig bröd hem, precis som det ska vara. Tankarna går tillbaka till Fessés, så gott det doftade därinne, så mycket folk där var. Det behövs en samlingsplats i ett samhälle. Sedan åkte jag hem och åt middag med de tre äldsta barnbarnen och förstås så åt vi tårtan jag köpte med mig från cafét. Trevlig dag!

Imorgon blir det klädparty och därefter middag hos goda vänner. Ja, det låter väl inte dumt. Vi bara fortsätter att ta det lugnt och må gott, lite av semester faktiskt.

I kväll är det trav och här finns förstås Netflix och allt möjligt på TV-fronten, men inte kanal 12, så Livskamraten får titta på travet på datorn. Då kan jag välja och vraka mellan det stora utbud som finns på TVn. Det blir väl tillsammans med lille Jako, jag tror att han längtar efter att husse och matte ska komma hem. Husse brukar plocka hans blodpennor i nacken och där Jako inte kommer åt själv så i kväll ville han att jag skulle plocka blodpennorna. Men jag vet inte riktigt vad det är som ska plockas bort så han fick väl inte den hjälp han behöver tyvärr. Jag hoppas han nöjer sig med att sitta och gosa istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.