Åter i det normala

Japp, så  är vi ensamma. Tvättmaskinen går, det går åt en hel del lakan och handdukar till 6 personer. Som jag trodde igår så har vi inte börjat med garaget idag utan bara småpysslat lite. Däremellan har vi suttit i skuggan av parasollet och bara njutit av värmen. Till och med ett litet regn tittade förbi, åtföljt av åska någonstans i närheten. Precis så där lagom att man (läs; jag) hann lägga mig på dagbädden i uterummet och läsa en liten stund. Perfekt.

Det känns väldigt lyxigt att få gå omkring och titta till alla blommor, vattna lite här, klippa lite där, flytta någon blomma lite längre in i skuggan alternativt flytta fram någon lite mer i solen. Vi har fixat lite med en av väggarna i uterummet och hängt upp lite amplar, blev bra, om jag får säga det själv.

uterum

Äntligen har vi gjort en snygg avslutning på det lilla hörnet upp mot taket. Nu ser det fräscht ut. Nu hoppas jag att alla blommor trivs lite bättre. Här är de lite skyddade mot solen i alla fall.

Blommorna som står i fönstret längs Calle del Lago ser fina ut. De verkar trivas med solen, får de bara tillräckligt med vatten så.

uterum1

Det är så soligt att färgerna blir urblekta, men tro mig, det är vackra rosa och röda färger på fönsterbrädan. I morgon ska vi börja med garaget i alla fall (om det inte regnar). Bäst att samla krafter inför det.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.