imorgon, midsommarafton

Vilken tryckande värme vi haft idag, inte alls roligt. Huvudvärken har legat och molat i bakgrunden hela dagen. Det var fint väder i alla fall när vi var till en av grannarna för midsommarfika. Det är dem som bor på minst yta och därför inte kan bjuda oss alla i ”panschis-gänget” samtidigt. Men nu har de gjort ett nytt inglasat uterum med specialtillverkade möbler så nu ryms det 14 personer där. Idag invigde vi rummet och det var jättemysigt. Ser fram emot att vi kan träffas för en fest senare i sommar.

Nu är det fotboll som gäller. Nu i pausen har jag camembert med kvittenmarmelad i ugnen så vi ska ta lite gott när matchen kommer igång igen.

Önskar er alla en Glad Midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.