Vilka grannar!

Ser att det både kissats och kastats bajs mellan grälande grannar och man kan ju bara vara tacksam för att man inte bor i närheten där. Så tråkigt det måste vara att bo nära någon / några som man inte drar jämt med.

Nej, här är det lugnt. Det enda nya är att vi hör barnskrik ibland och det är inte ett barnbarn på besök. Istället är det en av grannarna, går snart i pension, som bytt sambo till en drygt 20 år nyare modell, och som nu är pappa till en glad liten gosse. Som fadern uttryckte sig: ”nu är jag pappaledig åtminstone året ut och det är så roligt för jag hann ju aldrig umgås med mina större barn.”

Jag undrar om inte vår skapare gjorde ett misstag som bara lät den ena halvan av befolkningen bli oförmögen att skaffa barn vid en viss tidpunkt i livet.

Idag blåser det rejält. Det är varmt men det går inte att vara nere på sjösidan. Vi håller oss alltså på sidan mot vägen och jag har varit ute och rensat bort lite rönnar med mera som växer där och till min stora häpnad så hittade jag något som verkar vara en gammal rabatt och där det fortfarande växer en del liljor. Roligt, ska se om jag kan fixa lite mer blommor där.

Önskar er en fortsatt trevlig helg och försök glömma bort att vi nu går mot mörkare tider….

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.