Blir det garagebygge imorgon?

Vi bara skjuter detta förbaskade bygge framför oss. ”Vi ska börja imorgon”, ”vi börjar på måndag”, ”vi börjar…….”. Nu tror jag i alla fall att vi har satt ett startdatum, dvs vi ska börja när Rolf tar hit lilla grävaren. Så nu hänger allt på Rolf…. vi är beredda när han är beredd.

Det är också ett sätt att skjuta på saker och ting. Men nu har vi gäster igen och det kan ju passa bra att dra igång ett ordentligt jobb när vi nu har förstärkning. Jag har i alla fall fortsatt att rensa lite i slänten bakom huset och tror att jag hittat ett gullregn. Jag höll på att klippa av grenarna när jag plötsligt såg några gula blommor och de liknar på pricken gullregnets blommor. Men var den skulle kommit ifrån kan jag inte förstå. Det kom ett ordentligt åsk- och regnoväder i eftermiddags så jag ska gå ut imorgon och titta mer busken. Hoppas att det är ett gullregn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.