Ännu en dag med sol

Solen lyser, vattnet är varmt, jag har byggt färdigt de tre nya blomlådorna i slänten så det verkar bli en fin dag! Till råga på allt så verkar vi bli utan gäster idag. Vad ska vi då hitta på, min Livskamrat och jag? Känner jag oss så kommer det att bli en lugn kväll i kväll i alla fall. Det är som att luften går ur en när man blir ensam.

Igår var det också varmt och jag tror att jag råkade ut för en släng av uttorkning. Jag drack en kopp thé på morgonen, lite fil mitt på dagen, en kopp kaffe på eftermiddagen och ett glas vin till middagen. Hela dagen var jag ute och jobbade med blomlådorna och det innebär ju en hel del springande upp och ned i slänten. Jag jobbade ända till det var dags för Ernst. När jag kom in drack jag en flaska av min favoritdryck med Aloe Vera. När jag sedan skulle gå ut i köket så snurrade det i huvudet och jag hade ingen balans. I den andra pausen så gick jag och duschade och då tappade jag balansen, föll och slog mig rejält. Jag drack mer vatten innan jag gick och lade mig och när jag vaknade idag så kändes det bra. Så mycket som jag drack på kvällen så borde jag rimligen vaknat till och behövt gå och kissa (ursäkta att jag nämner att jag behöver göra det ibland), men icke då, kroppen hade tydligen behövt all vätska. Idag ska jag i alla fall vara lite klokare och dricka mer.

Sköt om er och njut av solen i lagom dos.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.