Rofyllda tankar

Jag vaknade till en rofylld morgon idag. Istället för att stiga upp direkt så låg jag kvar och läste i lugn och ro. Det är väldigt långt mellan gångerna som jag tillåter mig att ligga och dra mig så det kändes skönt. Sedan klev jag upp och, tog inte på mig arbetskläder, utan en klänning! Vad månde bliva av denna dag? Faktum är att jag känner mig rofylld och det var länge sedan. Det kan ha att göra med att det känns som att vi håller på att vara klara med det mesta här omkring huset.

Visserligen har vi garaget att bygga och ett ”reningsrum” i källaren att bygga. Stora saker, men vi behöver inte göra det nu under de fina sommarveckorna. Vi har ju evig semester så vi kan börja bygga i slutet av augusti eller september eller oktober. Ja, i källaren kan vi bygga hela vintern. Nu ska vi bara njuta av det fina vädret.

Igår blev jag uppringd av lilla L som ville att jag skulle göra en cheesecake till dess att de kommer i mitten av nästa vecka. Så underbart! Både att få en sådan begäran och att veta att de snart kommer hit. Jag längtar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.