”Semestern” över för denna gång

Igår for de, världens bästa barnbarn tillsammans med sin pappa, och tillsammans med dem for tydligen det supervarma vädret. Det enda vi har gjort under dessa dagar har varit att bada, äta, bada, fika, bada, sova. Mellan baden så har vi oftast suttit inne och till och med haft värmeluftpumpen inställd på kall luft. En dag gjorde vi en utflykt och hittade ett väldigt bra ställe att ställa upp husbilen  på. Alldeles i närheten fanns ett mycket fint havsbad med både klippor och underbar vit sand. Varmt vatten, helt ljuvligt. Men det fanns också alger, vattnet var grumligt med alla dessa alger flytande omkring. Ingen algblomning men kändes otäckt ändå. Då var det skönt att komma tillbaka till Öjen och simma i dess klara, rena vatten. Borta bra, men hemma bäst.

Nu är vi alltså ”bara” fyra igen plus hunden förstås. Han har haft det lite tråkigt dessa heta dagar. En lång promenad på morgonen, sedan har han fått vara inne hela dagen i svalkan, för att sedan få sig en kort promenad på kvällssidan igen.

Vi har en stuga till salu längs vår väg och är alldeles förstummade över de summor budgivningen kommit upp till. Än är inte sista budet lagt, kanske, så det blir spännande. Det borde ju höja värdet på våra hus också förstås.

Det var dagens lilla skrivelse, nu är det dags för en hundpromenad. Jag önskar jag hade haft min gamla hundpromenadkompis i närheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.