Ännu en dag i stillhet

Förkylningen ger inte med sig. Ett besök på apoteket har i alla fall gjort att jag har tillgång till diverse halstabletter. Rackarns förkylning, det säger jag bara. Vilan har gett mig möjlighet att gå genom min kalender och jag måste säga, september verkar vara en jobbig månad. Så mycket inbokat! Så mycket jag vill göra, men där det redan nu verkar bli svårt att hinna med. Vad har hänt med panschislivet? Jag måste slå till bromsarna snart och börja ägna mig åt mig själv lite mer, tror jag.

Jag har i alla fall sorterat in lite blombilder så jag kan minnas i vinter vad som skett i mina nya lådor och planteringar.

a5Så underbara bär Trolldruvan har. Man måste bara njuta av den klara färgen. De ser nästan konstgjorda ut.

a1Det börjar se lummigt ut vid de nya lådorna.

a4Varför är det så svårt att fotografera vita blommor? Man ser ju inte detaljerna. Kanske man skulle gå en fotokurs i att fota blommor?

a2Denna lilja ska planteras bakom huset, alltså i slänten mot vägen. Där växer redan några liljor och jag tänkte att dessa ska också hamna där. Det kan bli fint!

Nu har jag varit uppe tillräckligt för den här stunden. Nu blir det ryggläge och läsning en stund. Jag har börjat lyssna på en ljudbok, men tyvärr, efter ett par sidor somnade jag så nu måste jag försöka lyssna från början igen. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.