400 000 kr, ja tack

Att jag inte tänkte på det medan jag jobbade! Ta time-out, gå hem och vara ledig, och ändå få betalt! Eller……… Det är väl bara politiker som kan göra så. Vi, vanliga löntagare, hade knappast fått betalt, i varje fall hade vi inte kommit upp i belopp som 400 000 kr. Vad sjutton gör staten med våra skattepengar?! Betala ut massor med mina/våra pengar till människor som inte gjort ett skapandes grand för att förtjäna dem. Nej, jag blir bara ledsen av att tänka på eländet. Tänk om det kunde finnas en ärlig människa med sunt förnuft som har kraft och ork att ta itu med uppenbara tokigheter? Den personen skulle få min röst i ett kommande val.

Igår fick jag för mig att försöka piffa upp husbilen lite utvändigt. De ränder som ska vara klatschigt röda har blekts till en mindre fräsch färg så jag köpte signalröd sprayfärg och provade att spraya en linje.

husvagn1Ni ser vilka olika nyanser det blivit. Inte så fräscht.

husvagn2Här har jag sprayat en bred rand och det ser riktigt bra ut, tycker jag. Men jag inser att det blir mycket arbete med att maskera och skydda omgivande partier. En linje i taget måste man ta. Nåja, jag har väl inget annat för mig kan jag tänka. (lite ironi).

Ytterligare en sak som blev gjord, ett räcke till den senaste lilla trappan. Jag kom nämligen på att vi har kvar gavlarna till den dagbädd som förstördes i stormen 2011 och kan man tänka sig, kortgaveln passade precis som räcke.

husvagn4Snyggt blev det också, passar bra till smidet till vänster. Jag är nöjd!

husvagn5I denna låda har jag satt en klätterros, Valdemar. Förhoppningen är att den ska växa så att vi kan ha den över en portal. Den har vuxit rejält i sommar. Även de tre stjärnflockorna ser fina ut. Livet är gott.

Igår kväll hade vi en fantastisk vy över sjön men idag på morgonen vilar dimman tung. Nästan lite trolskt ser det ut. Jag hoppas att det kommer att torka upp så jag kan gå ut och maskera och spraya en linje på vardera sidan om husbilen. Vi ska också passa på att lägga en ny gummimatta på taket. Den gamla håller bokstavligen på att ramla i småbitar. Önskar er en skön dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.