Funderingar

Augusti går mot sitt slut, dvs sommaren tar slut. Vad hände med denna sommar? Mycket besök har vi haft. Vi har inte varit ute med husbilen som vi hade tänkt tyvärr. Jättemycket småjobb har vi gjort, men inte det som vi egentligen skulle göra, med start redan i maj, dvs bygga garage. Nu står det nog helt klart att något garage blir det inte i år. Jag hoppas vi kan ägna resten av den snöfria perioden till att avsluta småprojekt. Röja färdigt på tomten, alltså förbereda så det blir mindre att göra till våren.

Jag har två projekt som jag kan tänka mig att göra  under den snöiga perioden
– nya dynor till husbilen. Den ser mycket fräschare ut nu när jag har sprayat de befintliga, urblekta linjerna på bilen

– göra färdigt i gäststugan. Idag bar vi ner underlagsgolven till stugan. Det var skivor som var kvar sedan tidigare golvläggning och tyvärr räckte det inte riktigt. Vi måste köpa några fler och jag hoppas så att vi kan göra det snart. Jag funderar på hur jag ska bygga hyllor därinne, hyllor för förvaring av muggar, vattenkokare, eventuellt en mikrovågsugn, krokar för lite kläder……. jag hittade en så fin lite bricka på loppis och jag skulle vilja ta igen något ur det mönstret till muggar och tallrikar. Idag kollade jag om det blir någon kurs i porslinsmålning vid PRO Kvissleby……. spännande. Blir det ingen kurs så  kan jag säkert fixa det ändå. Färg för porslinsmålning borde rimligen finnas i hobbyaffären.

– det stora projektet som vi, Livskamraten och jag, måste samarbeta om är förstås reningsrummet nere i källaren. Suck! Men det måste bara göras, det vet jag. Det hänger egentligen på Livskamraten när uppstarten ska bli. När han säger till så är jag redo.

Ja, livet går vidare. Inte i sakta mak utan med långa stormsteg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.