Nästa vecka, Holmsund

På måndag åker jag norrut, till Holmsund/Obbola. Hela veckan tänker jag vara där och slappa. Träffa vänner och släktingar, umgås och koppla av. Längtar att umgås med mina barnbarn och äta lunch och middag med kompisar.

Idag har vi haft mäklare här som har tittat på SpanskaVillan. Vi blev inspirerade när två stugor såldes längs vår väg och överraskades av de höga priserna för dessa äldre stugor. Vi blev nöjda med värderingen, det känns som att vi fokuserat på rätt saker som även andra människor skulle tycka om. De kallade huset för unikt, ja, det liknar inget annat hus, och när de skulle gå så använde en av mäklarna uttrycket ”magiskt”. Det kändes bra för det är precis det ordet vi brukar använda oss av, magiskt. Nu ska vi inte sälja, men det känns bra med en bekräftelse på att vi ändå gjort bra saker.

Jag var på loppis i söndags och fick tag på en jättefin, gammal tallrikshylla. Den har jag målat och satt upp i gäststugan. Blev väldigt bra så nu ska jag bara måla lite vitt porslin på ett lämpligt sätt, marint motiv. Så nu surfar jag på internet och letar böcker med motiv för porslinsmålning. Jag ids inte vänta och se om det blir någon kurs i porslinsmålning utan jag har köpt färg och tänker köra på egen hand. Så får det bli. Det gäller bara att hitta rätt motiv. Målar jag, så kommer jag att lägga ut en bild.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.