Tuff dag!

Igår var det tufft. Först iväg till Läsecirkeln där det visade sig att vi har fått en ny medlem i gruppen, alltså är vi 6 stycken nu, trevligt. Vi avslutade den gamla boken och började på Silvervägen som verkar väldigt intressant.

Klockan 17.30 var det så Bokcirkeln och där kunde jag konstatera att vi bara var 5 damer som anmält sig, samtliga pensionärer. Är det bara pensionärer som är ute och rör på sig nu för tiden? Efter en halvtimme fick jag ursäkta mig och hasta vidare till Line Dance. Milda makter! Jag var alldeles för varmt klädd, de andra hade ju dansat redan 6 gånger så jag låg lååååååångt efter de andra. Sista halvtimmen satt jag bara och tittade på, hjärnan klarade helt enkelt inte av att ta till sig alla nya steg. Burr. Bra musik, verkar jättetrevligt men min oro kvarstår, kommer jag att klara detta?! Ska gå på dansträning på torsdag i alla fall.

Golvet i gäststugan är lagt, blev väldigt bra. Så nu har jag burit ned mitt handmålade porslin och den kapp-/förvaringshylla jag gjort. Tanken var att jag skulle sätta dit golvlisterna men efter att ha snubblat över sladden till lampan och slagit knät riktigt ordentligt så har jag nu gett upp om arbete idag. Lägger i alla fall ut ett par bilder där man kan se hyllorna.

Gäststugan1Gäststugan2

4 kommentarer

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Det känns som en bra början. Mer kommer, men allt tar sådan tid. Det var roligt att träffas, hoppas vi kan göra om det snart. Kram

 1. Helena Nilsson Springare

  Silvervägen är så spännande!! Hoppas ni kommer gilla den.. och hoppas ni mår bra du & LK! Kram

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Vi mår bra. Stökar på i lugn och ro. Ni har det bra kan jag se på Instagram. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.