Den dag som idag är

Dagarna flyger verkligen iväg. I morse var jag uppe ganska tidigt, städade övervåningen och tog sedan en riktig långfika. Skönt. Sedan bar det iväg ner till Gäststugan igen, denna gång för att börja fixa med det som ska bli köksbänk. Så här kommer den att bli.köksbänk

 

Det som saknas nu är listen i hörnet. Jag tror att jag kommer att göra en lite större list där man kan hänga upp kaffemuggen och kanske ha en liten hylla för kaffeburk och socker för den som så kräver. TIll vänster skymtar man sängen, utdragbar, och i det hörnet som bildas mellan sänggavel och vägg kommer jag att bygga en lite högre sänggavel så att man kan ha triangelformade hyllor mot ”kökssidan” och sätta fast sänglampa över sängen. Lite klurigt är det, att jobba med vinklar men vi hittade ett gammalt vinkelmått i trä som jag nu provar att använda. Skulle någon köpa mig ett snickarbälte så skulle jag känna mig riktigt proffsig. För att inte tala om att då skulle jag alltid ha pennan, glasögonen och måttbandet med mig istället för som idag, spridda på alla håll och kanter. Leta, leta, leta.

Ett svanpar har simmat fram och tillbaka över sjön idag, så vackra djur. Himlen har varit väldigt dominerande idag.
mäktiga moln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.