Boktipset

Igår kväll började jag läsa i den bok som vi ska läsa gemensamt i bokcirkeln: Världens vackraste man av Lena Ackebo. En för mig fullkomligt okänd författare, men början av boken slog mig med häpnad. En sådan bra skildring av hur olika syskon kan uppleva sin uppväxt trots att de växer upp med samma mamma och pappa. På något sätt slog boken an en sträng i mitt hjärta. Nu ser jag verkligen fram emot att få läsa hela boken och jag ska även läsa övriga böcker av denna författare.

contentVi fortsätter att rensa utomhus inför den kommande vintern och lagrar ved i förrådet. I år har vi fått köpa fin björkved till vår köksspis och det är helt underbart. Igår gjorde jag pyttipanna med stekta ägg på vedspisen och det är helt fantastiskt att kunna göra det.

Jag har också provat ett nytt motiv för porslinsmålningen, ett motiv som jag fann på en kanna hos en väninna och som jag har ritat och anpassat till porslinsmålning. Jag hoppas det är tillåtet att göra så, ingen upphovsrätt…….fågel
Det ser faktiskt riktigt trevligt ut, men lite finputsning kan behövas. Önskar er en skön kväll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.