Söndag

Det snöade i morse, riktigt blöt snö, som man vet att den kommer inte att ligga kvar utan den kommer bara att vara blaskig och otäck innan den försvinner. Så vad gör man då en blöt söndag? Ja, för omväxlings skull kan man ju gå i kyrkan. Jag provade alltså att besöka vår närmaste kyrka, Njurunda. Det första som slog mig var hur vacker den var, att det fanns ett stort kapprum, att det fanns varma dynor att lägga på bänkarna, inte dumt. Sedan förundrades jag över hur involverade vi åskådare var, upp och stå och svara på böner, agendorna räckte inte för alla åskådare så vi hade lite svårt att hänga med ibland. Mycket musik var det, kyrkokören och Sundsvalls Blåsorkester, härligt.

HögmässaDet kan nog bli fler besök, om inte annat den 10 november då det blir gospel-musik.

Nu smider vi planer inför nästa helgs Oktober-fest. Fram med lederhosen och dirndl-klänningen! Nej, inte riktigt, men öl-tävling blir det och bakas Pretzels ska det göras. Även åka till en större affär och köpa både Bratwurst och Frankfurter-wurst. Lite mysigt måste man ju hitta på i höstmörkret. Tänd några ljus och ha det så skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.