Ack och ve

Sitter här på morgonen och suckar. Igår var det Linedance…denna gång kunde jag dansa två danser (relativt) bra. Roligt, för jag har ju tränat på dem hela veckan! Men den tredje som jag tränat på gick inte alls, det var som om jag aldrig stått framför datorn varje dag i en veckas tid och övat in stegen. Denna gång fick vi även öva in en ny dans. Vi dansade den om och om igen under kvällen och alla lärde sig den. Men inte jag, sista gången den spelades så satte jag mig på bänken, det var ingen idé att kämpa. Burr! Jag fick väldigt bra hjälp av hon som stod framför mig. Hon dansade med den där lättheten som en van dansare har och var väldigt uppmuntrande. -Fortsätt dansa bara, det är bra.

Suck, jag som ska till Åland i november och hade sett framför mig hur jag skulle dansa linedance medan Doug Seager sjöng. Ha! Det kan jag glömma. Men jag ska fortsätta träna denna vecka också, någonting borde väl fastna eller är det sant att man kan inte lära gamla hundar sitta?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.