Man får kämpa lite

Det har varit tufft med denna lunginflammation och det faktum att jag syresätter blodet lite dåligt. Ingenting orkar jag. Idag hade jag bestämt mig för att hålla mig vaken hela dagen men efter att ha följt ett barnbarn till frissan och sedan handlat, både på Röda Korset och ICA, så var det bara att ta skeden i vacker hand och gå och sova. Orken finns helt enkelt inte. Idag har jag också försökt memorera en melodi enligt Linedance, men det är tungt. Nu är det inte många träningstillfällen kvar för terminen så det blir bara att börja på  nytt nästa termin. Jag vill så gärna dansa, det är så läckert att man kan dansa alla sorters danser, alla rytmer i Linedance. Jag hade en helt felaktig bild att det bara var typ country-musik, men icke då.

Här försökte jag nu lägga in en youtube-länk, men misslyckas. Så är det, vad gör jag för fel?

 

 

2 kommentarer

  1. Britta

    Krya på dig! Även jag försökte för ett tag sedan lägga in ett Youtube-klipp, men det gick inget vidare. Så några tips där har jag inte.

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Så märkligt med youtube, andra lyckas ju och jag har gjort det tidigare. Denna lunginflammation är det värsta jag varit med om, men jag sover och vilar. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.