Allhelgonahelg

Igår var en lugn dag. Äldsta barnbarnet och jag tog en sväng in till centrum och strosade runt en stund. Båda två hittade varsin tröja hos torghandlaren som ”reade” bara för att det var så få kunder. Han berättade att han skulle öppna en affär i Kvissleby och det tycker jag låter bra. Han har en fin affär i Timrå och jag gillar hans kläder så jag ser fram emot hans nya affär. Nöjda med våra inköp åkte vi hem och tog en kopp kaffe och sedan var det vilodags, dock utan att sova. Till middag blev det risgrynsgröt med skinkmacka, oj så gott. Vi tände också tre ljus för att minnas de familjemedlemmar som inte längre finns kvar hos oss; mamma, pappa, min älskade syster, barnbarnets farfar, våra närmaste helt enkelt.

I tanken klättrade jag uppför den långa trappan till himlen och kramade om dem, en efter en, alla kära…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.