Vintern kommer smygande

I natt var det rimfrost och nästan 0gradigt i uterummet. Nu är det nog vinterkylan som kommer smygande. Tur att vi har gott om ved, det finns väl inget som värmer, både kropp och själ, som en sprakande brasa. Livskamraten eldar i alla våra tre värmekällor, så mycket ved behövs. Igår var jag uppe, och vaken, hela dagen så nu tror jag att krafterna ska börja återvända. Måndagarna är det alltid fullt upp, Läsecirkeln först i två timmar, sedan blir det Bokcirkel och därefter Linedance.

Men jag tror inte att jag kommer att orka dansa. Bokcirkeln känns heller inte så lockande faktiskt. Det är en månad mellan varje träff och jag har i stort sett hunnit glömma boken vi skulle läst till idag. Alldeles för sällan att ha en cirkel en gång i månaden tycker jag. Inte hinner man lära känna de övriga deltagarna heller, tråkigt nog. Som ni hör så vill jag gärna utvidga väninne-kretsen, men det är inte så lätt när man bor i en liten by och man måste in till det större samhället för att träffa nya människor. Ja, det ordnar sig nog.

Nu ska jag inte göra något mer idag. Bara sätta mig och börja knyta en väggbonad i makramé. Helknäppt, men jag tror jag har ett ställe i vardagsrummet där det borde bli jättefint med en bonad. Så nu ska jag leta fram någon bra instruktionsfilm på youtube och lära mig knyta knutar. Man har inte roligare än man gör sig. Sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.