D för drog. D för död

Rubrikerna slår emot mig. Två unga människor dödade, flera skadade av en okänd drog. Hjärtat gråter över deras familjer, den sorg och smärta de får utstå. Över de unga som finner livet så outhärdligt att man vågar ta vilka kemiska substanser som helst för att skapa en förändring i livet, i gråheten. Bilden av det lugna livet i mindre orter krackelerar.

Men de människor som uppfinner nya droger, vilka är de? Hur har de samvete att mixtra och blanda, allt i syfte att tjäna pengar? Hur tänker de när de blandar ihop sina droger? De måste ju ändå ha en viss kunskap i kemi för att överhuvudtaget kunna göra en blandning, varför kan de inte använda den kunskapen till något vettigt… Jag önskar det gick att se på utsidan vilka dessa dj-vlar är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.