Början på den nya veckan

Det är inte mycket att säga om denna måndag. Vi stökar på som vanligt och dagens höjdpunkt är förstås eftermiddagskaffet. Det har blivit vår samlingspunkt på något sätt. De allra flesta dagar kan vi sitta i lä vid söderväggen, varmt och skönt. Idag började snöflingor falla precis när vi fikat färdigt. Jag försökte ta ett foto på flingorna som föll på armstöden, men solen smälte ned dem nästan i samma stund som de landade.

Glädjande är att man kan se en minskning i antalet döda  per dygn. Måtte det hålla i sig!

När Livskamraten börjat snarka så har jag börjat titta på netflix på surfplattan. Just nu följer jag serien om FBI-agenten Holden Ford, serien heter Mindhunter. Denne agent var en av dem som började införa beteendevetenskapliga metoder i FBI:s arbete. Detta skedde genom intervjuer med dömda brottslingar. Burr, vilka bilder intervjuerna ger av dessa seriemördare. Så groteska brott de genomfört. Det är tur att jag tydligen glömmer allt jag sett när jag somnar.

Livskamraten har alltid påpekat att det är konstigt att jag kan läsa de grymmaste deckare just före jag ska sova. I kväll ska vi i alla fall titta på MacLeods döttrar, trevlig serie. Det är märkligt så viktig TVn har blivit dessa dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.