Helgen snart över

Så var det söndag, till skillnad från de andra dagarna (haha) så gick vi ut för att jobba. Vi hade planerat att rensa lite i de få rabatter vi har och kanske fylla på ny jord. Men åskan mullrade och regnet hängde i luften så jag gick ner i källaren istället. Där satte jag mig och började göra rent ”kaklet” ovanför det som ska bli min diskbänk i Blomrummet. Äntligen har jag gjort rent, nu fattas bara listerna runt kaklet. Om sedan Livskamraten kopplar in vattnet så är rummet klart att inreda.


Det är nog min egen skugga som faller över bänken, klumpig fotograf. Jag är nöjd med ”kaklet” i alla fall. Det är gjort av de porslinsrester i blått som blev över efter att jag gjort duschen i bastun. Rätt snyggt faktiskt. Jag är ganska less på att vara nere i källaren nu, blir det bara varmare så vill jag vara ute.

Så har Paolo Roberto varit ute och köpt sex. Varför? Han har en flickvän, hur sårad är hon nu? Han verkar medveten om att flickan / kvinnan troligen inte själv har valt att arbeta som sexarbetare utan att det kan faktiskt vara frågan om trafficking. Varför, varför, varför? Det är en av livets stora, mörka gåtor – varför väljer helt vanliga män att köpa sex?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.