Inga nya riktlinjer för 70-plus

Riktlinjerna för att skydda äldre mot coronaviruset mildras inte. – Jag tror att det här är en jättechock för de flesta 70-plussar, säger professor Ingmar Skoog.

Detta enligt citat från msn. Jag hade trott att det skulle komma någon lindring i riktlinjerna idag. MEN jag känner mig inte beredd att ändra mina egna riktlinjer. Även fortsättningsvis vill jag skydda mig själv och därför behåller jag avståndet till medmänniskorna och fortsätter handla via Internet. Det verkar vara en fruktansvärd sjukdom, detta Corona-virus och jag försöker skydda mig själv även i fortsättningen. Visst måste man använda sitt sunda förnuft?

Vi fortsätter med vårt här hemma. Idag har jag oljat ytterligare en trall, planterat om fler växter, målat en bordskiva och suttit ute i solen och fikat. Plus att jag satt upp en liten hylla i mitt Blomrum i källaren. Men vi håller på att planera för en liten tur med husbilen. Inte så långt bort, bara till Galtström. Vi kollade öppettiderna för restaurangen och det verkar som att dem slår upp portarna den 6 juni så då har vi planerat att vara där. Roligt att ha något att se fram emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.