Så kom sommaren

Idag har det varit sommar, hela dagen. Vi har haft en kort dag idag, båda vaknade strax före 10. Helt otroligt att man kan sova så länge. Så blev vi bortbjudna på kaffe också. Sju personer som satt strategiskt utplacerade med lagom avstånd. Det var trevligt att få träffas och prata bort en stund. Sedan har vi bara slappat, mestadels i skuggan. Så kan man också tillbringa en dag.

Igår gjorde jag färdig trallen mellan våra källartrappor. Det ser bra ut och nu fattas det bara att putsa väggarna och måla för att det ska bli fint att gå ner i bastun. Det känns lite jobbigt att det är två trappor, jag menar visst hade det räckt med en? Den ena trappan har jag dessutom lyckats spilla ut vit målarfärg över, inte roligt. Nåja, det är väl bara att ta sig i kragen och invänta en dag med lagom väder, varmt och lite molnigt. Då kan jag börja med putsningen. Det värsta är hur man ska komma åt? Det är inte så lätt att sätta en stege i trappan. Hmm, får fundera på det. Egentligen skulle jag vilja ha dubbla glasdörrar innanför de gamla fängelsedörrarna. Det skulle kännas bra att få in lite ljus när man är därnere. Ska man basta kanske man vill kunna låsa dörren om sig också. Men fängelsedörrar kan ju bara låsas utifrån…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.