Mors Dag

En dag för alla mödrar, en dag om året. Men i verkligheten så tänker vi på våra mödrar bra mycket oftare än så. Vi har fått fira Mors Dag helt utan besök idag. Ingen vill / ska behöva åka 30 mil bara för att sitta och umgås i några timmar. Men grannarna på båda sidor om oss hade barn, barnbarn, föräldrar, mor- eller farföräldrar hos sig…… oj, så avundsjuk jag kände mig. Vad  jag längtade tillbaka till den tid då vi alla samlades hos mamma och pappa… Syrran med familj och jag med min familj, suck. Men det var då det.

I nuet så har vi ändå haft en underbar dag, fantastiskt varmt, så vi har suttit under parasollet i stort sett hela dagen. Nu har vi gått in och svalkat oss. Jag hoppas ni alla haft en bra dag.
En ros till alla våra mödrar.

 

2 kommentarer

 1. Carita

  Härligt att du är tillbaka med bloggandet!
  Så trevligt att läsa om era händelser .
  Lite avis på hur duktiga ni är på att bygga, fixa och dona .
  Med foton emellanåt bildar man sig iallafall lite uppfattning om vad sker . Läget på stugan ser såå mysigt ut.
  Gillar själv allt som har med blomster att göra. Sådant tillför så mycket i vardagen.
  En som fortsätter att läsa . /Carita

 2. grandmother (inläggsförfattare)

  Så roligt att du gillar det jag skriver. Det värmer mitt hjärta. Det svåraste med att bygga och fixa är nog motståndet före man börjar – kan jag, blir det fel – har man väl kommit över det så lär man sig allteftersom. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.