Åh, vilken underbar dag!

I morse tog vi fikat ute i loungemöbeln. Marken var fortfarande fuktig, solen lyste och det var alldeles tyst. Så märkligt, inga fåglar kvittrade, inga bilar hördes, inte ett ljud. Så småningom började småfåglarna kvittra och komma flygande, ivriga att få äta sin frukost av häggmispelns bär. Det kändes mäktigt att sitta där och uppleva tystnaden. Så skönt.

Resten av dagen har vi tillbringat nere på Patio de la Rosa. Den nya pergolan är nästan färdig, få se om jag kan ta ett foto av den i morgon. Solen har strålat från en klarblå himmel, vattnet var sagolikt skönt, tänk så ljuvligt livet kan vara ibland.

Vi tog en sen middag i skuggan längs söderväggen. Då dök ett av våra grannpar upp och vi fick en trevlig stund tillsammans. Alla tankar på Corona har varit fullständigt borta och vi har bara njutit av livet. Måtte det få vara varmt och soligt ett par dagar till. Jag behöver tanka mer värme.

2 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ni har så mysigt ute på er gård också. Era trädgårdsmöbler blev jättefina när du målade dem. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.