Helgen kommer

Spaljén med den gamla klematisen Brunette blev färdig igår. Den sitter fast i en enda hög på en metallställning, men jag fick loss några slingor och har fäst dem i den nya ställningen.
Nästa sommar kan den klättra upp för spaljén och välla framåt. Det kommer att bli bra. Massor av tidningar har jag lagt i tunnan och fyllt på med täckbark. Till våren får den lite benmjöl, kogödsel och jord så ska den få växa sig riktigt stor och blommande. Den har alltid varit väldigt blomrik, men eftersom den stått lite skymd så har ingen uppmärksammat den. Men nu ska det bli annat, nu ska den synas.

Så roligt det var att träffa mina tanter från Läsecirkeln igår. De längtar så efter att vi ska kunna börja träffas, men vi har ingen lokal. Den kommunala Träffpunkten är stängd september månad. De hade till och med förslag på författare och vi enades om att börja läsa noveller. På det sättet slipper vi (läs: jag) återberätta det vi läste gången före. Nu ska jag ta itu med att hitta någon lämplig novellsamling så när vi får tillgång till lokal, då är vi beredda att börja träffas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.