Att vara lite nördig

Det stormar idag. Vi inväntar svar på en offert om trädfällning och det är med lite oro som vi väntar på deras besked. Vi har ju våra höga träd som bara kan falla åt ett håll, nämligen över huset, så vi bävar lite när stormvindarna drar fram. För att inte tala om alla kottar som med avse värd kraft slungas mot taket på uterummet. Måtte vi få träden fällda innan det händer något. Det värsta är ju att det inte finns något utrymme att fälla dem på. Det blir till att kapa en bit i taget och fira ned bitarna.

Idag kände jag behov av lite shopping. Det bar alltså iväg till Birsta och handlades lite av varje; byxor åt Livskamraten, jacka, sockar och skor (3 par) åt mig. Plus förstås massor av batterier. Det börjar bli dags att plocka fram alla slingor och då krävs det en hel del batterier. Vi rustar oss för hösten / vintern.

Ack ja, hösten är nog här nu. Slut på alla mysiga fikastunder ute i solen. Vi fikade framför TVn idag och då började en gammal film, Lille lorden. Där blev jag sittande. Jag älskar de gamla, svartvita filmerna. Visserligen kan det vara lite överspel ibland, men dialogerna är ofta välformulerade, jag njuter av deras konversationer. En gammal nörd, det är vad jag är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.