Nya upptäckter i mitt DNA

Nu har mitt DNA uppdaterats i Ancestry. Nu är jag tydligen till 99% svensk och 1% finne. Det kan jag faktiskt tro på för det stämmer med det jag kommit fram i mitt släktträd. ”Jag är så glad att jag är svensk” citerar jag Birgitta Andersson. Men glad är jag inte när jag tänker på att Jimmy Eriksson vill bli justitieminister i eventuellt ny regering, jag bävar vid tanken…. Här skulle jag vilja föreslå att alla ska rösta för att få bort detta parti, SD, där det ständigt poppar upp nya namn som är öppet nazistvänliga, usch!

Tänker på Högste Domstolsdomaren, USA, Ruth Bader Ginsburg, som gått ur tiden och som hoppas att hennes efterträdare ska utses av någon annan än USA:s nuvarande president. Det hoppas jag också. Dessa domare innehar sitt ämbete så länge de lever och denne farlige man, presidenten, har redan fått utse två domare till denna domstol. Om de har denne knäppgöks förtroende – vad är de då för människor? Vilken människosyn har de?

För att återgå till mitt DNA så har ytterligare en amerikan hört av sig och menar att vi har en gemensam anfader. Jag har dock inte kunnat hitta den anfadern i mitt släktträd så förstår inte var han fått det ifrån. I morse hade vi ett arbetsmöte och lade upp planerna för vad som ska göras framöver. Vi enades om att nu är det lördag och då är vi lediga, sedan blir det söndag och då är vi också lediga. Jag hoppas bara att vi inte säger ”nu är det måndag och vi måste vila efter helgen”. Nu har vi en plan….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.