Höstkänsla

Idag är det verkligen höstkänsla ute. Vi tog ett arbetsmöte i morse och lade upp planerna för dagen; 1. dra båten högre upp på land 2. rensa i vedförrådet 3. åka till återvinningen med lite skräp 4. fortsätta förbereda blommorna för vintern 5. se om det är möjligt att kapa loss överliggarna på det lilla förrådet uppe vid parkeringen 6.åka på biblioteket och lämna igen lite böcker innan jag får böter på dem.

Båten uppdragen check, rensat i förrådet check, tagit hand om några blommor check, sett att det inte är möjligt att kapa loss överliggarna check, varit på återvinningen check, lämnat igen, och lånat nya böcker check. Det gick snabbt och elegant så hade vi gjort uppgifterna för dagen. På biblioteket fick jag höra att man gjort en riskbedömning av om det är möjligt att börja med bokcirkeln igen men det bedöms som för riskfyllt, då är det nog samma sak med vår Läsecirkel också, suck. Biografen har i alla fall öppnat igen på ett Corona-säkrat sätt så på onsdag ska jag gå på bio. Alldeles ensam för första gången i mitt liv ska jag gå på bio. Det känns märkligt, men jag ska i alla fall göra det ”´cause I´m worth it”. Sångklubben heter filmen och jag tror att det är en mysig och fin film.

Närmaste grannen ska ut med husvagnen och grannen på andra sidan sjön ska ta en vända till med husbilen, men vi ska nog bara kura ihop oss här hemma och fortsätta förbereda för vintern. Vi ska också fortsätta att sköta om oss. Sköt om er ni också.

 

En kommentar

  1. Helena Nilsson Springare

    Härligt med en sån höstig checklista.. Jag har också en, men jag har inte börjat än haha…

    Skulle egentligen bytt gardiner i mitt sovrum ikväll, men jag tog en bloggsväng istället 😀
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.