Denna dag är ingen annan lik…

I morse vaknade jag av att Livskamraten kom och lade sig. Iskalla fötter hade han och mumlade något om att ”han inte sovit något i natt”. Så där låg jag och vågade inte röra mig för att inte riskera att väcka honom. Det blev alltså en seeeeeeen morgon eftersom jag också somnade om. När vi väl steg upp var det grått och regnigt. Dessutom hade Livskamraten ont, ont på ett sätt som det var länge sedan han haft. Det blev myskläder för min del och för Livskamratens del är det fortfarande morgonrock som gäller.

Nu är det dags för middag och dagen är snart över. Vi får väl dra ett streck över denna dag och satsa på i morgon. Idag är det bara slappa som gäller. Jag hoppas ni tar det lugnt och sköter om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.