Härlig dag

Det blev en bra dag idag. Varit på biblioteket och hämtade en reserverad bok. Eftersom Livskamraten var iväg till byggfirman för att köpa sladd till ett par lampor så fick jag tid att sitta i lugn och ro och titta igenom ett par böcker med stickbeskrivningar, älskar sådana stunder. Dessutom har jag putsat fönster och bytt gardiner i både kök och vardagsrum, inte illa. Man blir ju lite chockad förstås när man ser allt sot som ligger högst uppe på skåp och hyllor. Älskar en varm brasa, men …

Nu kan jag med rätta ta det lugnt resten av kvällen. Mätta och belåtna är vi, jag stekte upp en stor förpackning fläskkotletter och smörstekt svamp. Det tillsammans med kryddad potatis i ugnen blev en utmärkt måndag middag och det bästa är; vi har kvar så det räcker till i morgon också. Jiiippiiiiii!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.