Mycket verkar vara på gång i Holmsund

Jag läste idag att det ska öppnas en inredningsbutik i Holmsund. Så roligt! Det och den planerade Sjöstaden gör att det känns som att samhället går mot en ny fin utveckling. Ibland känner jag längtan tillbaka, men det är väl mest människorna man saknar. Suck. Men jag skulle inte ha något emot att få en lägenhet i det nya området…Här vill jag sjunga: Om jag hade pengar…..

Även här händer det mycket, både nya hyreshus och villaområden är på gång. För att inte tala om att vi får järnvägen ända till Njurundabommen. Det känns helt underbart, så enkelt att ta tåget när man ska åka norrut. Slipper åka ända in till Sundsvall.

För att inte tala om att vi får fiber, jajamen. Tur ändå att det inte går att bygga mer längs vår lilla väg, jag vill gärna behålla den liten och lantlig. En rolig sak med djurlivet är att vi fått tillbaka våra ekorrar. I två-tre år har de varit borta men nu har vi sett dem hoppa förbi vårt norrfönster. Visst blev det lite hoppigt inlägg?

4 kommentarer

 1. Carita

  Hej.
  alltid trevligt läsa dina mail.
  Man skulle vilja få till att se alla fina uppdrag ni fixar och grejar.
  Alla de blomster och projekt ute också.
  Dessutom verkar läget där ni bor vara helt fantastisk.
  Men sist å syvende är det ert kunnande och era idéer som framstår på alla de foton som kan ses .
  Tack för att få läsa ditt bloggande.
  Man gör det med inlevelse verkligen.
  / Bloggläsare

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Så glad jag blev när jag läste din kommentar! Ja, vi bor väldigt vackert och det njuter vi av. Idéer finns det gott om, kanske alldeles för många…. Jag hoppas du vill fortsätta att läsa. En stor distanskram till dig. Sköt om dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.