Teknik usch!

Igår var jag stolt, nu hade jag minsann installerat den nya routern. Datorn hade också uppdaterat sig samma dag och nu stängs den ned helt och hållet när den stått oanvänd en stund. Då stänger routern också av sig? Det gjorde inte den gamla. Datorn stängde heller inte av sig flera gånger om dagen. Blä!

Men jag har i alla fall lyckats koppla in wifi-förstärkaren ordentligt så nu fungerar wifin över hela huset. Känns jättebra. Men problemet är ju att om vi ser en film  på svt-play eller Netflix så fungerar det bara tills routern stänger av sig. Det blir till att läsa hela bruksanvisningen en gång till. Ack, den som hade något barnbarn eller barn nära tillhands nu. Jag behöver hjälp, hallå….

Jag har varit effektiv idag i alla fall, storstädat både badrum och sovrum samt hallen, knäskurat trägolvet med såpa samt vi har installerat en lampa nere i slänten. Den ska lysa upp längs stammen på vårt lärkträd så det blir spännande i kväll att se hur det blir när mörkret faller på.

Nu doftar det gott. Livskamraten har stekt ytterfläskfilé, mmmm. Lite pommes frites och ett glas vin till, det blir perfekt början på helgen. Sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.