TIMBER!!!

Nu har trädfällarna varit här. Två unga dalmasar som fällde alla 5 träden snabbt och elegant. De kapade upp i 45 cm klabbar och vi, Livskamraten, jag och vår unge granne, drog ris och staplade klabbarna. Vägen var rensad och klar efter två timmar. Det ris som ligger neråt slänten får vara så länge. Efter avslutat arbete bjöd vi på pannkaka, kaffe och fikabröd. Vi blev oerhört imponerade av deras skicklighet måste jag säga. Allt gick som det skulle trots den besvärliga terrängen. Skönt! Nu slipper vi oroa oss för fallande träd när höststormarna viner runt knutarna.
Nu har vi en hel del att ta vara på, bära uppför slänten, klyva…… jag tror jag går och lägger mig på soffan en stund och vilar. Blotta tanken gör mig trött.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.