Dags att summera?

Summeringen av detta år 2020 börjar närma sig. När jag först tänker på året så är min första tanke att jag lärt mig att tvätta händerna ordentligt. Allt tjatande om handtvätt har faktiskt gjort att jag nu är betydligt mer noggrann med att tvätta hela händerna. Jag känner mig som en kirurg varje gång jag står där vid tvättstället.

Nej, vill inte summera. Mina broderier kan jag dock snabbt räkna; 2 kuddar och en tavla. Den senaste kudden monterade jag idag och så här blev den;Nu har jag broderat två kuddar och en tavla så nu kan jag inte göra mer broderier för vad ska jag använda dem till? Det har blivit över en mängd trådrester så igår började jag virka små, små mormorsrutor. Vad det ska bli? Ingen aning, men något i miniatyr i alla fall. Jag har även beställt lite tygprover för jag planerar att göra en tavla åt en mig närstående. Hoppas det kommer idag så kan jag börja med den och ta med när vi åker norrut.

En sak har vi i alla fall gjort mer än tidigare och det är, tittat på TVn. Vi har sett julfilmer till leda, vi har tittat på Netflix och sett bra serier och filmer. Bland annat har vi sett två filmer baserade på Jussi Adler-Olsens böcker och de var ruskigt bra. Otäcka men fängslande. I vanliga fall när vi ser en film så sitter Livskamraten med och tittar en stund. Sedan går han och lägger på en vedpinne i eldstaden. Sitter en stund, sedan går han och tar en pepparkaka. Sitter en stund och sedan går han och kollar termometern. Kort sagt, han går fram och tillbaka mellan TV och allt annat i huset. Men när vi såg dessa två filmer så steg han aldrig upp från fåtöljen utan såg hela filmen från början till slut. Så fängslande var de.

Idag snöar det, visserligen ser det ut att smälta bort igen men det är trevligt att få lite vitt som lyser upp. Det har varit mörka dagar. Jag längtar efter familjen och något att göra. Det enda som är inplanerat idag är att hämta matkassarna kl 16.00 vid ICAs bakdörr. Vi följer riktlinjerna för shopping och allt annat så gott det går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.