Jäkt, jäkt, jäkt

Det är mycket att göra idag. Speciellt om man vaknar efter kl 10!!! Mer ved ska bäras in, det är öppet hus (digitalt) på ArkivDigital och där är några föreläsningar jag vill vara med på. Sedan är det skidskytte för damer, oj, oj, oj. Dessutom vill jag göra färdigt brodermönstret jag började på igår så jag kan börja brodera när Livskamraten ser på travet. Hur ska detta gå?!

Nej, skämt åsido. Det känns ganska roligt att ha en del att göra  under dagen.

I natt drömde jag om stugan, d.v.s huset vi bor i, igen. Jag har återkommande drömmar om huset och det finns ett återkommande tema. Huset ligger i en grupp av stugor. Det finns två delar, en köks- och en sovrumsdel. Grannarna närmast oss dyker alltid upp i drömmen. Denna gång var jag in till dem för att få idéer till hur jag skulle rusta upp huset. De hade satt in ett massagebadkar i sitt badrum vilket imponerade stort på mig. Dessutom hade de dukat upp fint i matsalen (i drömmen är stugorna väldigt små men det ryms otroligt mycket i dem). Jag blev så sur när jag såg att de väntade främmande; va! i dessa Corona-tider och vi var inte inbjudna, usch.

I denna dröm gick jag över till en annan stuga där ett ungt par flyttat in. Det var verkligen en pytteliten stuga där de hade köket utomhus, visserligen under tak men ändå… Frun i huset följde med och tittade på vårt hus och då kommer vi till det primära i drömmen. Vi går genom huset och det bara öppnas upp fler och fler rum. Denna gång slutade huset med ett jättestort sovrum som vette mot en enorm stenbelagd terrass där man kunde se havet längre bort, liknade ett stort hotell. – Oj, sade jag. Det här sovrummet har jag glömt bort att vi hade.

Denna gång kom en av cheferna för hotellet in och menade att de saknade en byst av Lenin. Det visade sig att de första rummen vi gått igenom var förråd där det fanns massor med saker; statyer, tavlor med mera, med mera. Chefen ville kontrollera att bysten inte hamnat inne hos oss så vi gick tillsammans och kollade överallt.

De återkommande inslagen i drömmarna är alltså; liten stuga bestående av två huskroppar, våra närmaste grannar och mängden av rum som finns i dessa små huskroppar. Dessutom ligger vår stuga längst upp till vänster i gruppen av stugor. Samma varje dröm, men ändå olika utformning. Det måste betyda något eftersom det återkommer i mina drömmar gång på gång. Måste nog skaffa en drömtydningsbok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.