Insnöade

Drog undan gardinerna i morse när jag vaknade men istället för den vackra utsikten såg jag…vitt eller man kanske ska säga..grått.
Det kändes inte som att det var lönt att gå ned och komma igång med dagen utan jag tog en liten extra stund i badrummet och skötte om mig istället. Det gjorde jag rätt i för när jag kom ner så hade Livskamraten varit ute och skottat en timme för att sedan slumra till på soffan. Alltså, det blir en lugn dag idag (ovanligt NOT). Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra, har faktiskt inte lust att göra något överhuvudtaget. Det gick trögt med broderandet igår, jag fick inte till ett blad på det sättet jag tänkt. Jag sydde, rev upp, sydde, rev upp. Började också med att sortera mamma och pappas brev från tiden när de träffades, 1941 under beredskapsåren. Men jag blandade ihop hur jag lagt breven – tidigaste datumet – underst i högen – eller lade jag det överst? Nej, jag fick sluta, måste nog köpa register med datum, eller månad kanske….. fattar beslut en annan dag.

Jag tror man blir lite förslöad av att isolera sig på detta sätt. Jag satsar på Sudoku istället. Har faktiskt blivit mycket bättre på det och klarar nu ”expert-nivån” på ca 15 min och det är rekord för mig, jag är ju ingen siffermänniska. Nu har jag också hittat ett Quiz där man kan spela mot slumpade personer och det är faktiskt vettiga frågor, svåra frågor, ibland förlorar jag, ibland vinner jag och alltid lär man sig något. Inga frågor – av typen – vem är mamma till Bianca Ingrosso – då spyr jag. Nej, bra, svåra frågor. Det är kanske det jag ska göra idag. Men först ska jag gå ned och titta till mina blommor i Blomrummet. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.