Jobbig dag

Idag är en tuff dag. Vi har sett damernas stafett och glatt oss över svenskornas fina prestationer. Sedan började herrarnas stafett och vi gladde oss över Finlands fina åk. Sedan inträffade incidenten alldeles vid målgång mellan Finland och Ryssland. Burr, så tråkigt slut. Finlands silvermedalj blev lite nedsolkad. Bolshunov blev diskad helt riktigt, men hela episoden lämnade en dålig smak i munnen. Tråkigt.

Nu är det bara att ladda med fil med bananer och pressade apelsiner, sedan är man färdig för damernas stafett, skidskytte. Jag minns att om man kom hem till mamma och pappa och det var idrott på TV:n så var de båda helt inne i sportens värld. Då förstod jag inte varför, men nu börjar jag förstå. Förr om åren hade man fullt upp med det ena och det andra, men nu i dessa dagar av isolering så ser man all idrott (nästan) och då blir man engagerad. Så är det bara.

Jag ska i alla fall prata med Livskamraten idag, kanske vid eftermiddagskaffet, om att vi borde starta upp något inomhusprojekt, exempelvis göra en snyggare inramning av vår kamin i storstugan. Egentligen vill jag byta fönster och isolera golvet också, men säger jag det så svimmar han väl. Men ett litet projekt borde vara möjligt. Lat har man blivit under detta sista halvår, det kan jag konstatera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.