Dubbeltorsdag

Jag hade torsdag hela dagen igår så denna dag är som en liten bonus, en dubbeltorsdag. Det är väl så att det börjar vara väldigt svårt att hålla reda på veckodagarna, alla dagar är ju tämligen lika till sitt innehåll. Tidigare kunde man använda TV-programmen som hjälpmedel för att hålla lite koll på dagarna, men nu med SVTPlay, Netflix, Viaplay och allt vad det heter så kan man ju se  programmen när man vill. Till råga på allt så är det ju även idrott, VM, på vardagar nu så jag har blivit alldeles vill.

Det är i alla fall ljusare utomhus nu, solen värmer faktiskt när den tittar fram så tiden för skötsel av de vinterförvarade blommorna närmar sig. Härligt!

I morgon är det i alla fall ”lönedag”, då får jag den allmänna pensionen. Den blir man inte fet på så det är tur att det kommer lite mer i slutet av månaden. Jag märker att det går åt mindre pengar så här i Corona-tider så tydligen lönar det sig att hålla sig borta från affärerna. Ändå så handlar vi en del via Internet, förutom maten så köpte vi igår en batteridriven kedjesåg, en ny mobiltelefon plus att jag har beställt kläder från FloryDay. Härliga färggranna tunikor. Livskamraten blir lite störd av den ena tunikan för den har ett enormt öga i sin design. Jag blir glad av dem och har tänkt att beställa fler. Vi äter också hämtmat från restauranger minst en gång i veckan och ändå blir det mer pengar över än i ”normala” fall. Något som är positivt med denna isolering. Fortsätt att sköta om er.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.