Såg ni Husdrömmar?

Tittade ni på programmet Husdrömmar igår? Ett ungt par som inte ens bott stadigvarande med varandra, som precis avslutat sina studier och som köpt ett jättestort hus med gästhus och börjat renovera?
Så imponerad jag blev! De renoverade på egen hand, utan tidigare kunskaper, och killen verkade klara det allra mesta. De överskred sin budget med 100.000 kr, men då hade de renoverat hela bottenvåningen i det stora huset (70 kvm vardagsrum), gäststugan OCH installerat en swimmingpool. Inte nog med det, de var färdiga före utsatt tid, de hade byggt en enorm altan och allt var underbart vackert, så personligt. Hatten av för sådana ungdomar!

Tänk att vara ung, att se vilka möjligheter som finns i gamla saker som går att pussla ihop till vackra möbler och inredning. När jag tänker på det som de gjort så känner jag ett litet styng – rackarns att man inte är ung – men been there, done that…..

Det är bara att ta nya tag, ut och promenera i det vackra solskenet. Det tinar väldeliga, takdropp och vattenpölar, +12 inne i uterummet, härligt. Vi går mot bättre tider!

2 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Jag såg programmet och blev också djupt imponerad av dessa unga människor. Blev även djupt imponerad av deras kreativitet att skapa vacker inredning med billiga medel. Fantastiskt inspirerande! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.