Söndagsstiltje

Igår blev det en hel del tittande på sport. Vi tittade på Nordisk kombination damer och det är ju en lite märklig sport. Backhoppning och längdskidor, vilken egendomlig kombination. Jag tycker de gör det oerhört starkt som hoppar i backe, det är absolut inget som jag skulle ge mig på (i yngre dagar menar jag) och att sedan åka bra även på längden. Men norskorna, de kan minsann.  Jag har nu tagit det lugnt med broderandet några dagar för att vila armen, men när det blev så mycket TV-tittande så kunde jag inte låta bli att ta fram korgen med broderigarn igen. Hittade en liten restbit av tyg som jag bestämde mig för att göra något av. Men fantasin tröt ända till dess jag tittade på tyget vid trappan.

Varför inte göra något av det fina mönstret? Sagt och gjort, nu har jag börjat brodera en smal bonad. Roligt, det är som att måla en tavla. Någon konstnär blir jag aldrig men roligt har jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.