Vilken underbar dag!

Som vi har njutit av denna dag! Varmt, strålande sol, kaffe på altanen hos en av våra grannar. Inte nog med det, när vi kom hem satte vi oss i uterummet, drog undan fönstren och bara njöt av solen. Det känns som att man levat på svältkost denna vinter, suttit inne alltför mycket. Sedan gick jag till brevlådan och då märker man att det är vår på riktigt. Bonden höll på att göra rent i kornas restaurang och hage så det var sönderkört och lerigt. Det doftade av gödsel, yes, våren har kommit. Eller som Livskamraten brukar säga; nu har vi vår i luften, flickor – var har ni er?

Men det är knappt så jag vill gå ut, nej nu handlar det om BOKEN, alltså brevväxlingen från 41-43. Nu har jag laddat ned mallen och börjat fylla den så nu bara längtar jag efter att få fylla alla sidor med innehåll. Men ännu är det en bit kvar, det ligger fortfarande en mängd brev i asken.

Jag gick ned i källaren för att vattna mina blommor. Lite snopen blev jag när vår isoleringsdörr låg på golvet istället för att stå innanför dubbeldörrarna. Jag noterade att ”någon” gnagt håll i frigoliten så nu befarar jag att vi har en liten skogsmus i källaren. Eller om det är en STOR skogsmus eftersom den knuffat omkull innerdörren. Jag beväpnade mig med en hammare, bara för att kunna försvara mig, vattnade blommorna, gick upp och talade om att vi nog har möss i källaren så nu får karl´n i huset åtgärda det. Möss är hans avdelning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.