Otäck men bra

Igår blev jag sittande framför den danska serien ”Den som dräper”, tre avsnitt på raken såg jag. Den var bra men ack så otäck och med många tragiska öden. Jag sparar det otäcka slutet till i kväll och hoppas att Livskamraten vill titta på det tillsammans med mig. Han lade sig tidigt igår och jag vet inte om jag vill se (läs: vågar) avslutningen ensam. Så är det, ibland väljer man att skrämma upp sig själv.

Lite påskpynt har plockats fram. Några av mina tuppar fick ta plats på fönsterbänken i uterummet, alldeles nedanför fågelautomaten. Undrar om fåglarna vågar komma och äta när de ser tupparna? Bondens stora, grå, svanslösa katt var förbi här under dagen. Han brukar ju fiska här hos oss så han kollade väl bara tjockleken på isen.

Solen har strålat helt underbart idag och efter en riktig långpromenad så har jag suttit i loungemöbeln och bara njutit i värmen. Så pass mycket har jag njutit att det hettar i ansiktet nu. Maten står i ugnen, bordet är dukat, nu kan helgen komma (igen, det är helg stup i kvarten nu). Sköt om er och njut av värmen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.