Så är läget just nu

Milde tid så grått och mulet det var idag. Urtråkigt helt enkelt. Jag har i alla fall planterat om 3 pelargoner samt strukit en massa dukar. Jag har även lagt fram dukar med lite gult i så nu är det färdigt för påsk. Inget allvarligt pynt, fjädrar i den spiralformade tujan vid entrén, tuppar i uterummet och en ”modern” tupp med matchande prydnadshjärta på matbordet, det får räcka.

Vi har ju en byvakts-förening här i byn och igår kom ett meddelande om en mystisk bil som synts i området. Föraren och passagerarna har varit otrevliga och vi ombeds att ringa polisen om vi ser bilen. Burr, måtte de inte dyka upp här.

Just nu lyser solen över isen, ekorren sitter i lärkträdet och det är så roligt! Jag har saknat ekorrarna, hoppas nu att den/de tänker stanna här. Det är så mysigt att se den springa upp och ner längs stammen. Nu kan det inte vara länge innan isen börjar spricka upp, alltså närmar sig tiden för mitt första bad. Lite oroar jag mig för det, det kommer att bli kallt!!! Men har jag nu sagt att jag ska göra det, så ska jag göra det. Ni håller väl ut trots den tråkiga isoleringen? Det gör vi, men i påskhelgen tror jag att vi ska hälsa på lite släkt, vi får väl hoppas på fint väder och hålla oss utomhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.