Något slö skulle man kunna säga

Nu är det en sådan där slöperiod som jag upplever ibland. Visst, jag har promenerat, druckit kaffe hos grannarna, sopat trappan och avsatserna nerför slänten och …… ja, det var väl det. Däremellan har jag suttit i solen, suttit framför datorn och jobbat med ”boken” och inget annat. Slö, något så hemskt. Egentligen vill jag bara att det ska bli kväll så jag kan få sätta mig med surfplattan och planera för de nya överskåpen i köket.

Jag har äntligen hittat det diskställ jag vill ha, diskställ som sitter inne i skåpen, så man slipper ha disken stående på diskbänken. För oss omoderna människor som inte sätter in diskmaskin. Diskstället är från  IKEA, men salutförs tydligen inte i Sverige. Jag fick i alla fall tag på dem via Amazon. Något spännande för det fanns inga mått angivna på produkten. Jag ställde frågan till Amazon och de i sin tur ställde frågan till sina kunder, men fick inget svar. Märkligt. Igår kom i alla fall paketet och jag kunde konstatera att jag behöver köksskåp som är 80 brett och minst, 60 högt.

Så igår satt jag i soffan och planerade och fantiserade. Jag kom fram till att jag vill ha alldeles släta skåpluckor i en avvikande färg från underskåpen. Kanske i trä mot de vita underskåpen. Dessutom vill jag ha skåp med luckor som öppnas uppåt. Nu har jag hittat ett skåp som är 80 brett och 80 högt med 2 luckor. Kan nog vara möjligt, men nu vill jag åka till IKEA för att se skåpet i verkligheten. Fast vädret är alldeles för vackert för att åka in till Birsta. Nej, det får nog dröja till någon gråmulen dag. Jag får fantisera till dess. Fortsätter slöa. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.