That´s life

Maj månad tycker uppenbarligen att aprilväder passar bra så idag är det lite mindre kallt och ingen blåst, men grått och tråkigt. Jag roar mig som vanligt med att titta på fåglarna vid fågelautomaten och vi kan konstatera att den större hackspetten verkligen fattat tycke för talgbollar.

Så här hänger han ett antal gånger per dag och talgbollarna går åt väldigt snabbt. Nåja, han är rolig att se på där han hänger och svänger. Ett definitivt vårtecken är att bävern har varit synlig. Jätteroligt. Hoppas få se när den simmar tvärs över sjön. Ytterligare vårtecken, nu har det kommit några kalvar i hagen, gulliga att se på. Även våra mini-pingstliljor blommar vackert. Det är nog vår på väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.