Vårtecken

Vilken effekt de regniga dagarna haft på naturen. Allting har bara exploderat, björkarnas blad har spruckit upp, det skjuter upp gröna blad överallt i i markerna. Visst är det härligt?
Jag noterade ett jättetrevligt vårtecken igår,

Titta bara, den österlenska sparrisen är i full gång. Detta år kan vi nog räkna med en liten sparrisfestival och till dags dato kan vi dela på fem sparrisar, wow!

Den vilda häggmispeln har börjat blomma. Den är väldigt vacker en intensiv, men kort, period.

Den gamle bondens äppelträd, där det blir gröna, goda äpplen, är först ut av alla äppelträd.

Jag läste i dagens tidning att de kommer att stänga av Höga Kusten-bron för städning nattetid ett par nätter med start från 31 maj. Om jag inte blivit kallad till Umeå före det så kommer jag att åka in till sonen och stanna där. Jag vill inte riskera att behöva åka omvägar för att ta mig till sjukhuset om något akut inträffar. Det gäller att vara om sig och kring sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.