Sparrisfestival i Gästa

Minsann, igår plockade jag in en omgång sparris från landet. Det doftade så gott när jag bröt av dem och det smakade ännu bättre när vi åt dem smörstekta. Finns det något som går upp emot sparris som man plockar direkt till bordet? Det blev en riktigt njutbar middag.

Idag är det Mors Dag, men några besök har vi inte fått. Det får vara tills jag kommer till Umeå den 15 juni men då hoppas jag att jag får träffa alla. Då kan vi till och med kramas och det känns inte dumt.

Det har varit en otroligt varm dag idag. Det känns som att jag bara bär mina blommor fram och tillbaka, men nu  bär jag ut dem och nu får de stanna ute. Jag hoppas att jag kan bättringsmåla murarna imorgon. Det blir alltid missfärgade ränder där det funnits växter och jag vill ha det vitt och vackert. Jag kan nog måla om jag tar en bit i taget och vilar mig mellan varven. Det känns som att jag inte vill höja pulsen med vetskapen om vad jag har i huvudet. Fy sjutton, vi som skulle börja med carporten….  Livskamraten har i alla fall tagit fram cementblandaren så kanske han tänker starta upp jobbet. Jag får väl hjälpa till och måtta lite här och var. Håll humöret uppe. Håll i och håll ut, som man säger nuförtiden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.